Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com
Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

Olemme uudistuneet!

SIIRRYT HETKEN KULUTTUA UUSILLE KOTISIVUILLEMME WWW.EANACENTER.COM

Lue lisää

kosmetologikoulu

CosMiss – Blogi on täällä!

Tervetuloa lukemaan Etelä-Suomen Kosmetologikoulun blogia!
Tarkoitus on inspiroida ja viihdyttää lukijoita kuvilla, teksteillä, ajatelmilla ja joskus jopa videoilla.
Aihealueet voivat olla mistä päin elämää vain, mutta pääasiassa tarkoitus luoda tarinoita ihonhoidosta, meikistä, trendeistä ja hyvästä olosta. Toiveitakin otetaan vastaan!

Asiaan kaiketi kuuluu, että kirjM-Eoittelija näin ensi töiksi esittäytyy tuleville lukijoille.

OLEN: Mira-Elise (lyhyemmin M-E) koulutukseltani kosmetologi, iältäni jo jonkun verran (= enemmän kuin reilusti) yli 20.

TEEN: Mitä milloinkin tarvitsee, mutta pääasiassa toimin Etelä-Suomen Kosmetologikoululla myynti- ja tuotevastaana sekä kouluttajana (opetan mm. ehostusta, myyntiä ja esiintymistä, aromahierontaa ja tarvittaessa kaikkia muita alamme osa-alueita). Lisäksi olen kotimaisen kosmetiikkabrändin MSCHIC:n kouluttaja, tuote- ja myyntivastaava.

HARRASTAN: Jos voi sanoa harrastavansa elämää, niin se olisi luultavasti sitten se. Tämä ”elämä”-harrastuskeni pitää sen sijaan sisällään vähintäänkin pienen novellillisen kaikenlaisia eri kokoisia elämyksiä, jotka varmasti tulevat tutuksi lukijoille tulevina aikoina. Jotain tähän on silti kait lueteltava, niin kokeillaan näitä: lukeminen, sisustaminen, meikit ja meikkaaminen, muoti ja trendit, käynhän toki ystäväporukalla sähläämässä sunnuntaisin, olen aloitteleva vinyyliharrastaja ja sittemmin tehnyt elämäntapamuutoksen ravintorintamalla sekä aloittanut blogin kirjoittamisen.

Tosiaan mielelläni otan vastaan toiveita siitä mistä kirjoittaa, esim. mistä tietää mihin laittaa poskipunaa, miten käyttää kuorintaa, kotikonsteja ihonhoitoon jne. Muitakin vinkkejä saa antaa, koska bloggaaminen on minulle aivan uutta. Katsotaan mitä yhdessä keksitään, mielekkäitä lukuhetkiä!  <3

Share Button

Sorry, comments are closed for this post.

Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Oy
y-tunnus: 0912253-0
Aleksanterinkatu 24 B
15140 Lahti

Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com