Perinteinen jalkahoitomme on yksi suosituimmista hoidoistamme

Jalkahoidot

Jalkahoito

Perinteinen jalkahoitomme on yksi suosituimmista hoidoistamme ja se on kestoltaan n.1- 1,5 tuntia. Hoito alkaa jalkojen kylvetyksellä, jonka jälkeen tarpeen mukaan poistetaan kovettumat ja känsät ja jalkapohjan iho raspataan pehmeäksi, kynsien reunat ja alustat puhdistetaan, kynnet leikataan ja viilataan tasaiseksi ja tarvittaessa kynnen pinta tasoitetaan erityisporalla. Mikäli mahdollista, hoito päättyy miellyttävään ja virkistävään jalkahierontaan. Jalkahoidon yhteydessä voit ostaa edulliseen 10€:n hintaan kynsilakan, jolloin hoitokokonaisuuteen liitetään varpaankynsien lakkaus tai voit tuoda mukanasi oman lakan (varmistathan, että lakka on hyväkuntoinen), jolloin lakkauksesta veloitetaan 2€:n lisämaksu.
Normaalihinta 38€.

Erikoisjalkahoito

Erikoisjalkahoito on niin sanottu hemmotteleva jalkahoito. Erona perinteiseen jalkahoitoon ovat pääasiassa hoitotuotteet. Hoito sisältää erikoiskylvyn jaloille, kuorinnan ja pidennetyn hemmotteluhieronnan. Hoitoon voidaan yhdistää osioita perinteisestä jalkahoidosta tarpeen mukaan (kuten jalkapohjan ihon raspaus ja kynsien leikkaus jne.) siten, ettei hoitoaika ylitä 1,5 tuntia. Jalkahoidon yhteydessä voit ostaa edulliseen 10€:n hintaan kynsilakan, jolloin hoitokokonaisuuteen liitetään varpaankynsien lakkaus tai voit tuoda mukanasi oman lakan (varmistathan, että lakka on hyväkuntoinen), jolloin lakkauksesta veloitetaan 2€:n lisämaksu.
Normaalihinta 44€.

SPA-Luxushoito jaloille

SPA-luxushoito jaloille on nimensä mukaisesti ylellistä, rentouttavaa hemmottelua ja askeleen lisäksi keventää oloa kokonaisvaltaisesti. Hoidon aikana kylvetetään jalat, varpaankynnet tarvittaessa lyhennetään, jalkaterät kuoritaan ja raspataan kevyesti, jaloille laitetaan lämmin ja pehmittävä parafiinihaude sekä lisäksi jalkaterät ja sääri hierotaan ylellisellä hierontatuotteella, hoidon kesto 1h 15min. Huom! Hoitoa ei suositella huonokuntoisille jaloille, sillä se ei sisällä varpaankynsien ohennusta, eikä känsien tai kovettumien poistoa veitsellä.
Normaalihinta 55€.

Lämmin parafiinihoito jaloille

Parafiinihoito on tehokosteuttava ja pehmittävä haudenaamio kuivasta ihosta kärsivälle. Se on lämmin ja rauhoittava hoito, jonka voit helposti yhdistää minkä tahansa muun hoidon yhteyteen. Parafiinin lämpö lievittää lihasjännitystä ja siksi hieronta sen jälkeen tuntuu erityisen tehokkaalta. Hoitomenetelmä on erittäin miellyttävä paleleville jaloille ja se sopii erinomaisesti myös reumaatikolle. Hoitoa ei suositella, mikäli hoidettavalla alueella on ihottumaa tai haavaumia.
Normaalihinta 16€.