"Käsi on instrumenttien instrumentti" -Aristoteles

Käsihoidot

Käsihoito

Käsihoito on kestoltaan n. 45 min (ilman lakkausta). Hoidon aikana kynnet muotoillaan kynsiviilalla kauniin muotoisiksi, kynsinauhat hoidetaan kuntoon kynsinauhaveden ja – voiteen avulla ja kädet sekä kyynärvarret hierotaan.
Hoidon yhteydessä voit ostaa edulliseen 10€:n hintaan kynsilakan, jolloin hoitokokonaisuuteen liitetään kynsien lakkaus tai voit tuoda mukanasi oman lakan (varmistathan, että lakka on hyväkuntoinen), jolloin lakkauksesta veloitetaan 2€:n lisämaksu.
Normaalihinta 24€.

SPA-Luxushoito käsille

Luxuskäsihoidossa käytetään käsiä erityisesti hemmottelevia erikoistuotteita. Perinteisen käsihoidon vaiheiden lisäksi kädet kuoritaan ja tarpeen mukaan käsille joko levitetään kosteuttava naamio tai hierotaan tehoseerumin ja elvyttävän voiteen avulla kädet pehmeiksi ja nuorekkaiksi. Hoitoon kuuluu myös lämmin parafiinihaude käsille. Hoitoaika max. 1h 15min.
Normaalihinta 37€.

Lämmin parafiinihoito käsille

Parafiinihoito on tehokosteuttava ja pehmittävä haudenaamio kuivasta ihosta kärsivälle. Se on lämmin ja rauhoittava hoito, jonka voit helposti yhdistää minkä tahansa muun hoidon yhteyteen. Parafiinin lämpö lievittää lihasjännitystä ja siksi hieronta sen jälkeen tuntuu erityisen tehokkaalta. Hoitomenetelmä on erittäin miellyttävä paleleville käsille ja se sopii erinomaisesti myös reumaatikolle. Hoitoa ei suositella, mikäli hoidettavalla alueella on ihottumaa tai haavaumia.
Normaalihinta 14€.