Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com
Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

Peruskasvohoito Peruskasvohoito on kestoltaan n.1,5 h. Pintapuhdistuksen jälkeen tehdään ihotyypin ja ihon kunnon määrittely, jonka perusteella valitaan hoidossa käytettävät hoitotuotteet. Pintapuhdistuksen jälkeen kasvoille levitetään kuorintatuote ja kasvojen

Kasvohoidot

Peruskasvohoito

Peruskasvohoito on kestoltaan n.1,5 h. Pintapuhdistuksen jälkeen tehdään ihotyypin ja ihon kunnon määrittely, jonka perusteella valitaan hoidossa käytettävät hoitotuotteet. Pintapuhdistuksen jälkeen kasvoille levitetään kuorintatuote ja kasvojen iho pehmitetään höyryn alla, jolloin mahdollinen syväpuhdistusvaihe (mustapäiden poistoa ym.) sujuu mukavammin. Tarvittaessa kulmakarvat muotoillaan myös. Seuraavaksi on vuorossa rentouttava kasvohieronta, joka käsittää kasvojen lisäksi kaulan, decolletéen ja hiukan niska-hartiaseudun hierontaa. Tämän rentouttavan hemmotteluosuuden kesto on n.30-45 min. Loppuvaiheessa levitetään kasvoille ja kaulalle rauhoittava naamio ja kosteusvoide. Halutessasi saat kevyen hoitoaikaan kuuluvan pikaehostuksen.
Normaalihinta 45€.

Erikoiskasvohoito

header_hoidot

Toisinaan iho vaatii erityishoitoa stressaavissa tilanteissa (mm. vuodenaikojen vaihtuminen, näyttöpäätetyöskentely, epäsäännölliset elämäntavat jne.) ja erilaisten iho-ongelmien ollessa kyseessä. Tätä varten on erityiset tehohoitotuotteet, joiden vaikutus on usein näkyvämpää jo yhden hoitokerran jälkeen. Muutoin hoito mukailee peruskasvohoidon toteutustapaa, kesto n.1,5h.
Normaalihinta 59€.

 

Luxus-kasvohoito

Halutessasi tehokkaimman ja monipuolisimman kasvohoidon kannattaa sinun valita luxus-kasvohoitokokonaisuus, joka suunnitellaan ihosi tarpeiden mukaan. Tämä on oikea vaihtoehto silloinkin, kun haluat saada tai antaa lahjaksi erityistä hemmottelua. Hoito on kestoltaan n.1,5-2 tuntia riippuen valitusta kokonaisuudesta. Se voidaan suorittaa kokonaan käsin tai käyttää apuna jotakin kasvohoitolaitteistamme, joiden avulla tehostetaan ihon puhdistamista ja/tai aineiden imeytymistä ihoon.
Normaalihinta 69€.

Lisää laitehoidoistamme voit lukea täältä.

 

 

Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Oy
y-tunnus: 0912253-0
Aleksanterinkatu 24 B
15140 Lahti

Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com