Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com
Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

Laitehoidot vartalolle Laitehoitoja voidaan ottaa omina erillisinä hoitoinaan, mutta parhaat tulokset saavutetaan yhdistämällä ne johonkin erikoistuotehoitoon ja toteuttamalla niiden sarjahoito. Tuloksia tarkasteltaessa tulee ottaa huomioon

Laitehoidot

Laitehoidot vartalolle

Laitehoitoja voidaan ottaa omina erillisinä hoitoinaan, mutta parhaat tulokset saavutetaan yhdistämällä ne johonkin erikoistuotehoitoon ja toteuttamalla niiden sarjahoito. Tuloksia tarkasteltaessa tulee ottaa huomioon myös ravinto- ja liikuntatottumukset. Meiltä saat halutessasi ohjausta myös näihin liittyvissä kysymyksissä.

Laitehoidot kasvoille

Laitehoidot voidaan tehdä erillisinä omina hoitoinaan, mutta useimmiten ne yhdistetään kasvohoidon tai ihonpuhdistuksen yhteyteen. Parhaan tehon saat ottaessasi laitekohtaisen sarjahoidon. Sarjahoidon ollessa kyseessä saat viimeisen hoidon yhteydessä 13€:n alennuksen. Aikaa varatessasi sinun on hyvä kertoa terveydentilastasi. Useimpia laitehoitoja ei tehdä mikäli hoidettava alueella on ihottumaa, haavaumia tai tulehdusta, eikä niitä suositella raskauden tai jonkin vakavan sairauden ollessa kyseessä (esim. sydänsairaus, epilepsia, syöpä jne.)

Skin Scrubber

Skin Scrubber-ultraääni on suosituin laitehoitomme. Sitä kutsutaan myös ”kivuttomaksi ihonpuhdistukseksi”, sillä käsin tehtävää syväpuhdistusta ei välttämättä vaadita. Se on ihoa kevyesti kuoriva ja auttaa poistamaan pienet, tiukassa olevat mustapäät ja siksi erinomainen hoitokeino pintakuivalle iholle. Pelkän Skin Scrubber hoidon kesto on n. 30-45 min. Erittäin epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle suosittelemme laitteen yhdistämistä kasvohoitoon tai ihonpuhdistukseen. Luxus-hoitoon yhdistettynä laitteella tehdään puhdistuksen lisäksi tehoaineen imeytys. Sarjahoitona 3-5krt ja 1krt/1vko.

Timanttihionta

Timanttihionta on nopea ja kivuton ihoa puhdistava hoito. Iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Sarjana otettuna se on myös ihoa kirkastava. Erillisenä hoitona timanttihionta on kestoltaan n. 30-45 min, mutta se voidaan tarvittaessa yhdistää myös kasvohoitoon tai ihonpuhdistukseen. Sarjahoitona 4krt ja 1krt/1vko.

Beauty Sound- ja Sonocare-ultraäänihoidot

Ultraäänellä tehtävä tehoaineen imeytys voidaan liittää luxus-kasvohoitokokonaisuuteen. Ultraäänellä itsellään on lisäksi paljon ihon kuntoa edistäviä vaikutuksia. Sen aikaansaama mekaaninen mikrohieronta ja lämpövaikutus mm. edistää verenkiertoa, imunesteen (lymfaneste) poistoa ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Hoidon kesto on n.1-2 tuntia. Ultraäänihoidon voit ottaa joka kerta käydessäsi kasvohoidossa. Sarjahoito- eli tehokuurina 4-6krt ja 1-2 krt/1vko.

Facial Toning-mikrovirtahoito

Facial Toning on pehmeä kasvojen mikrovirta- kohotusmenetelmä, jonka avulla voidaan vaikuttaa kasvojen alueen lihasjännitykseen, kuona-aineen poistoon ja verenkiertoon edistävästi. Hoidon avulla voidaan myös kirkastaa ihon väriä sekä normalisoida ihon kuivuutta tai rasvaisuutta. Hoidon kesto on n. 1 tunti. Mikrovirtahoidon voit ottaa joka kerta käydessäsi kasvohoidossa. Sarjahoitosuositus on 10krt ja 1-2krt/1vko.

Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Oy
y-tunnus: 0912253-0
Aleksanterinkatu 24 B
15140 Lahti

Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com