Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com
Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

Ihonpuhdistus Ihonpuhdistus on ns. nuorisoihonpuhdistus, joka on tarkoitettu niille alle 25-vuotiaille, joilla on runsaasti ihon epäpuhtauksia. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, mustapäiden poiston, kulmien siistimisen, naamion ja

Muut hoidot

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus on ns. nuorisoihonpuhdistus, joka on tarkoitettu niille alle 25-vuotiaille, joilla on runsaasti ihon epäpuhtauksia. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, mustapäiden poiston, kulmien siistimisen, naamion ja päivävoiteen. Asiakas saa mukaan ihon kotihoito-ohjeita. Tarvittaessa voimme tehdä ihonpuhdistus-hoidon myös selän alueelle. Kesto n.1h.
Normaalihinta 28€.

Ripsipermanentti

Ripsipermanentilla saat ripsiisi kauniin kaaren ja ne näyttävät pidemmiltä. Ripsipermanentin tekeminen vie aikaa noin tunnin ja kestovärjäys, joka vielä tummentaa ripset takaa näyttävän tuloksen. Ripset uudistuvat noin kahdessa kuukaudessa ja ripsipermanentti on näyttävä noin reilun kuukauden ajan.

Ripsienpidennys

Ripsienpidennyksessä kuituripsi liimataan kestoliimalla omaan yksittäiseen ripseen. Ripsiä pyritään kiinnittämään jokaiseen omaan ripseen, n. 40-100/silmä. Kuituripsen pituuden ja kaarevuuden avulla voidaan vaikuttaa lopputuloksen näyttävyyteen. Ripsipidennykset irtoavat ripsen luonnollisen kasvun ja irtoamisen myötä. Omien ripsien normaali elinkaari on n. 4-12 vkoa. Kuituripsiä kannattaa huollattaa 2-5 viikon välein, jotta ne pysyisivät siisteinä ja kauniina.

Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Oy
y-tunnus: 0912253-0
Aleksanterinkatu 24 B
15140 Lahti

Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com