Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com
Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

"It's not about what size you wear, it's about how you wear your size." -Unknown

Vartalohoidot ja hieronnat

Vartalonhoito

Hoitolassamme tehdään vartalolle hoitoja erilaisin hierontamenetelmin, erikoistuotehoitoina ongelma-alueille sekä hoitolaitteita apuna käyttäen.

Klassinen vartalohieronta

Suosituin hoitomuoto vartalolle on klassinen hieronta. Kosmetologin ja kosmetologiopiskelijoiden hieronta on ns. kosmeettista hierontaa, jolla voidaan parantaa ihon kuntoa ja aineenvaihduntaa kudoksissa. Teemme sekä puolivartalohierontaa (n. 0,5 tuntia) että kokovartalohierontaa (n.1 tunti). Suosittelemme varaamaan hieronnan yhteydessä myös kuivaharjauksen vartalolle, joka lämmittää kehoa ja poistaa ns. kuollutta ihosolukkoa, jolloin saat parhaan mahdollisen hyödyn hieronnasta.

Vartalon erikoistuote- ja laitehoidot

Vartalon ongelma-alueille voimme tehdä erityisiä tehohoitoja, jotka parantavat hoidettavan alueen aineenvaihduntaa, vilkastuttavat verenkiertoa ja kohentavat ihon kuntoa. Tällä hetkellä teemme sekä täsmähoitoa selullittialueelle että koko vartalolle erityistä virkistävää pakkaushoitoa.
Laitehoidoista voit lukea lisää täältä.

Erikoishierontamenetelmät

Aromahieronta

Aromahieronta on hyvin rentouttavaa kevyttä hierontaa, joka tehdään koko vartalolle. Hieronnassa käytetään pääasissa kevyitä otteita, joiden tarkoitus yhdessä käytettävän aromaattisen öljyvalmisteen kanssa, on vilkastuttaa aineenvaihduntaa, hoitaa ihoa sekä hemmotella ja rentouttaa asiakasta. Hoidon jälkeen onkin tärkeää muistaa juoda riittävä määrä vettä nestetasapainon säilyttämiseksi, jotta vältytään päänsäryltä. Kesto n. 1h ja normaalihinta 36€.

Kuumakivihieronta

Nimensä mukaisesti tässä hieronnassa käytetään lämmitettyjä, kuumia kiviä. Lisäksi hoidossa hierotaan myös käsin. Hierontatuotteena käytetään niin ikään lämmitettyä öljyä, jonka avulla kivet liukuvat pehmeästi iholla. Hoito on lämmittävä, lihaksia ja elimistöä tehokkaasti rentouttava, aineenvaihduntaa vilkastuttava ja siten myös elimistöä puhdistava hoito. Nestetasapainon säilyttämiseksi onkin tärkeää muistaa nauttia riittävä määrä vettä hoidon jälkeen, jotta vältytään mm. päänsäryltä. Hoitoaika on 1h ja normaalihinta 46€.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on sarja hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, jotka tehdään rytmikkäästi, tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoito tehdään asiakkaan istuessa, eikä vaatteita oteta pois. Hieronta sopii kaikenikäisille ja siinä käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska, pää ja osin kasvot. Hieronta voi olla mm. päänsärkyä ja lihasjännitystä laukaiseva, se voi ehkäistä ennen aikaista hiustenlähtöä ja jopa lievittää väsymystä ja unettomuutta.
Hoitoaika 30min ja normaalihinta 27€.

 

Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Oy
y-tunnus: 0912253-0
Aleksanterinkatu 24 B
15140 Lahti

Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com