Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

kosmetologikoulu

Hulabaloon jälkeen.

On olemassa sanonta:
”Kiire on kihlannut ajan. Ei se mitään, kunhan ei vihille vie…”
Se on tosiaan sellainen poikkeuksellinen liitto, jonka soisi päättyvän ennen kuin se alkaakaan.

Aiempi ”Voi tätä hulabaloota!”-juttuni, on kirjoitettu vuoden 2015 puolella
ja siitä saakka on hulabaloo jatkunutkin niin, että ensimmäistä kertaa kirjoitan tämän vuoden puolella ja on sentään helmikuu!

Kiireestä en voi valittaa, enkä valita. Kiirettä kylläkin on ollut, mutta myös mukavia ja hauskoja hetkiä sen myötä, joten ei valittamista.
Ja toisaalta, onko kiire muuta kuin kunkin itsensä tekemää?
Tunnustan ainakin omalta osaltani, että helposti haalin monia asioita tehtäväksi/tapahtuvaksi yhtäaikaa.

Tuntuu enemmän siltä nykyään, että harvinainen on se ihminen, jolla ei ole kiirettä.
Ja kyllä pikkuisen tunnustan kiireettömiä kadehtivanikin.

Toisinaan jopa tuntuu siltä, että tässä yhteiskunnassa ei arvosteta niin paljoa sellaista ihmistä, joka ei olisi kiireinen.
Ja tämä olkoon täysin väärä mielikuva!
Jokainen itseään ja lähimmäisiään arvostava pyrkiköön kiireettömyyteen, joka ei tarkoita laiskuutta.
On rohkeaa tunnustaa olevansa kiireetön.

Tässä kohtaa terveiset ystävälleni Christianille, josta ihailen mm. sitä piirrettä, että hän ei ikinä juokse tai kiirehdi askeleissaan.
Tästä oli meillä kerran puhetta ja hän sanoi vain jossain vaiheessa päätäneensä, ettei niin kiirettä saa olla, etteikö ehtisi rauhassa kävellä määränpäähänsä….
Ja sitten me juostiin junaan 😀
Mutta se onkin ainut kerta, kun olen nähnyt Christianin juoksevan kiireen vuoksi.

Tammikuun kiireet:

Tässä teille kuitenkin vielä ihania hetkiä tammikuulta,
jotka olivat omana osanaan näennäistä kiirettä ja hulabaloota luomassa:

DUUNIEXPO 2016, Lahden Messukeskus, 20.1.2016

duuniexpo_pilkutOli upea päivä meidän koulun ”kosmetologina toimiminen terveydenhuollon toimintaympäristössä”-valinnaisryhmän kanssa!
Saatiin hyvin esiteltyä koulumme palveluita, toimintaa ja uusia ihania tuotteita runsaalle kävijäjoukolle.
Teimme pisteessä myös pikahoitoja ja varmistimme, että lain koura on luja, mutta silti pehmeä. ;D

LOVE ME DO 2016, Kaapelitehdas Helsingissä, 23.10.2016

lmd”Erikoisehostus”-valinnaisryhmän kanssa pääsimme nauttimaan upeasta ja hää- ja juhlahumusta Helsinkiin.
Tämän opiskelijaryhmän taitajat tekivät hurjan upeaa jälkeä meikatessaan 30 näytösmallia ja vieläpä Huutokauppa Keisarin puolison Helin.
Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset hetkeksi mukaan tunnelmaan yhden työryhmään kuuluneen opiskelijan tekemän videon myötä:

MSCHIC Love Me Do-tapahtumassa <3

Ja lopuksi: seuraavassa jutussani (ja se tulee VARMASTI tällä vkolla) julkaistaan edellisen jutun yhteydessä olleen arvonnan voittaja
ja laitetaan UUSI arvonta käyntiin.

Vastaa myös alla olevaan varmistuskysymykseen *

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com