Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

Olemme uudistuneet!

SIIRRYT HETKEN KULUTTUA UUSILLE KOTISIVUILLEMME WWW.EANACENTER.COM

kosmetologikoulu

Opi ihonhoidon ammattilaiseksi 16 kk:ssa. Haku on käynnissä!

Seuraavat koulutusjaksot:

• 10.1., 2017, MONIMUOTOKOULUTUS, kesto vähintään 16kk. Lisäpaikkoja avattu 4kpl (päivitetty 20.9.).
  • Helmikuu 2017, KOKOPÄIVÄOPISKELU, kesto vähintään 16kk. Avoimia paikkoja jäljellä 9kpl (päivitetty 20.9.).

HALUAISITKO OLLA IHONHOIDON AMMATTILAINEN?
UNELMOITKO AMMATISTA KAUNEUDENHOITOALALLA?

Stylist at a beauty salon

Unelmasi voi toteutua nopeammin kuin luuletkaan, jopa 16 kuukaudessa!

Etelä-Suomen Kosmetologikoulu on yksityinen kauneudenhoitoalan oppilaitos, joka tarjoaa kauneudenhoitoalan perustutkinnon näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Kosmetologikoulutuksen sisältö on opetushallituksen asettamien tutkinnon perusteiden mukaista.

Kauneudenhoitoalan perustutkinnon yleistavoitteina ovat laaja-alaiset valmiudet toimia kauneudenhoitoalan työntekijänä, ammatinharjoittajana sekä neuvonta- ja myyntitehtävissä ja muissa asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutuksemme etuja ovat nopea eteneminen ja käytännönläheisyys. Koulun oma hoitola varmistaa, että valmistuessaan opiskelijoilla on runsaasti monipuolista oman alan työkokemusta ja näin ollen paremmat työllistymismahdollisuudet alalle.

Opiskelijamme suorittavat kauneudenhoitoalan perustutkinnon näyttötutkintona, joka mahdollistaa aikuisväestölle joustavan tavan osoittaa, uudistaa ja ylläpitää ammatillista osaamistaan tai työtehtävien vaihtuessa valmistua myös uuteen ammattiin. Näyttötutkintona suoritettu perustutkinto antaa myös jatko-opintokelpoisuuden.

Meillä voit opiskella valinnaisena oppiaineena myös erikoisehostuksen, joka antaa hyvät valmiudet toimia meikkaajana esimerkiksi muotinäytöksissä tai kuvauksissa. Opiskelijat pääsevät jo koulutuksen aikana mukaan meidän ja/tai yhteistyökumppaneidemme projekteihin ja tapahtumiin.

header_yrityksille

”Joka uskaltaa unelmoida, uskaltaa myös elää. Joka uskoo itseensä, on jo puolivälissä unelmaansa, eläen enemmän.”

Pääsyvaatimukset

• Peruskoulun oppimäärä
  • Hyvä terveys
  • Hakijat kutsutaan soveltuvuustestiin/-haastatteluun

Hakulomakkeen voit täyttää sähköisesti.

Tutustu opiskelun kustannuksiin.

OLETKO KIINNOSTUNUT OPISKELEMAAN UUDEN AMMATIN MONIMUOTO-OPINTOINA ANSIOTYÖSI OHELLA PIENEMMILLÄ KUSTANNUKSILLA?
Täytä hakemus yllä olevan linkin kautta ja mainitse lisätietoja kohdassa oletko kiinnostunut monimuoto- vai kokopäiväopiskelusta tai kenties molemmista. Voimme kartoittaa yhdessä millainen opiskelu sopisi parhaiten omaan elämäntilanteeseesi.

Sorry, comments are closed for this post.

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com