"Ainoa paikka, missä menestys tulee ennen työtä, on sanakirja." -Vidal Sassoon

Kosmetologiksi opiskelun kustannukset

HINNOITTELUMME ON UUDISTUNUT!

16 kuukautta kestävän kosmetologikoulutuksen (perus-koulutuspaketti) kokonaishinta on  3570€  tai 3800€ valitsemasi maksuohjelman mukaisesti.
Hinta on sama sekä monimuoto-, että kokopäiväopetuksessa. Voit myös halutessasi osallistua vain yhteen opintokokonaisuuteen, eli moduuliin, joiden yksittäiset hinnat näet alla sulkeissa moduulien perässä.

HUOM! Perus-koulutuspakettimme sisältää seuraavat opintomoduulit:

Yhteiset opinnot
– Ihon hoito & Ihon hoidon ohjaus (2150€)
– Ehostus (380€)
– Kauneudenhoitoalan yritystoiminta (veloitukseton)
– Täydentävät ihon hoidot (850€)
Sisältöihin pääset tutustumaan tämän linkin kautta.

Valinnaisista tutkinnon osista perus-koulutuspakettiin sisältyy
KYLPYLÄHOIDOT-valinnainen. (900€)
Linkki kylpylähoidot-valinnaisen tarkempaan sisältöön.

KAIKKI YLLÄ MAINITUT KURSSIT YHTEENSÄ (=PERUS-KOULUTUSPAKETTI) 3570€ tai 3800€ valitun maksuohjelman mukaisesti.

———————————-

Muita valinnaisia aineita, jotka voit opiskella lisäkursseina, ovat:
– Kosmetologina toimiminen terveydenhuollon toimintaympäristössä / 1200€ tai perus-koulutuspaketin ostajalle 900€.
Osallistujan tulee hallita ihon hoito & ihonhoidon ohjaus-moduulien sisältö. Moduuliin sisältyy mm. kasvolymfan lyhytkurssi, syventävän opinnot jalkojen hoidosta ja tutustuminen kosmetologin työhön kauneuskirurgian tukena. Linkki tutkinnon osan tarkempaan sisältöön.
– Erikoisehostus / 1700€ tai perus-koulutuspaketin ostajalle 1400€.
Osallistujan tulee hallita ehostuksen perusteiden osaaminen. Koulutukseen sisältyy ehostuksen tehostemenetelmien (vanhennukset, haavat&ruhjeet, näytösmeikki, teatterimaskeeraukseen tutustuminen ym.) lisäksi rakennekynsikoulutus ja klassisten ripsienpidennysten koulutus pienine aloituspaketteineen. Linkki tutkinnon osan tarkempaan sisältöön.
– Yritystoiminnan suunnittelu / projektikohtainen hinnoittelu
Projektin kohteena jo toimiva yritys. Linkki tutkinnon osan tarkempaan sisältöön.

Maksuohjelmat:
1 – 4 erää sovittuina eräpäivinä = 3570€
14 erää = 250€/kk = 3800€
Hinnat sisältävät alv. 24%

Koulumaksu sisältää sisäänkirjautumismaksun 300€, jolla opiskelupaikka varataan.
Oppilaiden on lisäksi kustannettava mm. omat työasunsa, instrumenttinsa ja oppikirjansa n. 500€.

Opetusministeriön asetuksen (1323/2001,5 § 2 mom) mukainen tutkintomaksu 58€ (vuonna 2015) tilitetään Opetushallitukselle ennen valmistumista.

Kun opiskelija on hyväksytty seuraavalle alkavalle koulutusjaksolle, hänen tulee varata ja vahvistaa opiskelupaikkansa suorittamalla sisäänkirjautumismaksu (varauksen peruutus ei oikeuta sisäänkirjautumisen takaisinmaksuun).

p. 03 -782 2880.