Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

Etelä-Suomen Kosmetologikoulu on kouluttanut kauneudenhoitoalan ammattilaisia jo vuodesta 1965!

Kosmetologikoulu uudistuu

UUDISTUMME!

UUDET KOTISIVUMME LÖYDÄT OSOITTEESTA WWW.EANACENTER.COM.

Etelä-Suomen Kosmetologikoulu on yksityinen kauneudenhoitoalan oppilaitos, joka tarjoaa kauneudenhoitoalan perustutkintoon näyttötutkintona valmistavaa koulutusta. Koulumme on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista kauneudenhoitoalan oppilaitoksista. Koulun pitkäaikaisen omistajan jäätyä eläkkeelle syksyllä 2009, uudet omistajat ovat jatkaneet koulun toimintaa hyödyntäen vanhaa perinnettä ja vahvistaen modernia ilmettä ja toimintatapaa.

Kesäkuun 19.pvnä 2017 Etelä-Suomen Kosmetologikoulu koki historian lehtiä havisuttavan uudistuksen. Koulun pitkäaikainen ja jylhä nimi modernisoitiin nykyaikaan ja samalla uudistimme sekä koulutus-, että hoitolapalveluitamme. Opiskelijamme voivat suorittaa opintojaan myös monimuotoisesti esimerkiksi työn ohella ja vaikkapa kauempaakin toiselta paikkakunnalta. Koulumme tunnetaan jatkossa myös nimellä EANA Edu.

Koulutuksemme etuja ovat aina olleet nopea eteneminen ja käytännönläheisyys. Koulun oma hoitola varmistaa, että valmistuessaan opiskelijoilla on runsaasti monipuolista oman alan työkokemusta ja näin ollen paremmat työllistymismahdollisuudet alalle. Yksityisesti järjestetty koulutus antaa myös mahdollisuuden joustaa ja huomioida opiskelijoiden yksilöllinen elämäntilanne.

koulunhistoria
Koulunperustaja Tuula Kaapu suorittamassa korkeataajuushoitoa asiakkaalle.

Koulun sijainti on aina ollut aina aivan Lahden ydinkeskustan sydämessä. 60-luvulta lähtien sijainti oli Lahden Torikadulla Kauppahallin rakennuksessa vuoden 2015 helmikuuhun saakka, jolloin koulutusyksikkö muutti uusiin nykyaikaisempiin tiloihin Liikekeskus Duon katutasoon. Muuton yhteydessä tiloihin avattiin MSCHIC-kivijalkamyymälä sekä tiloissa toimii yksityisinä yrittäjinä kampaamopalveluita tarjoava C-Hair & MakeUp ja erikoiskosmetologi Wahidan kauneuspalvelut.

Nimiuudistuksen yhteydessä löydät meiltä myös somistevuokraamo Via Decon palvelut.
Lisää yhteistyökumppaneistamme voit lukea Yritysinfo-välilehdeltä.

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com