Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com
Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

Olemme uudistuneet!

SIIRRYT HETKEN KULUTTUA UUSILLE KOTISIVUILLEMME WWW.EANACENTER.COM

Lue lisää

kosmetologikoulu

Onko suklaa sittenkin naisen paras ystävä?

Kuulun ehkä niihin harvinaisiin naiseläjiin, jotka eivät niin tavattomasti hinkua suklaan perään. Jostain kumman syystä varsinkin tumma suklaa jopa puistattaa makuelämyksenä ja suklaajäätelöstäkään en pidä alkuunkaan. Minua saa toki lahjoa esim. valkosuklaalla (erityisesti Toblerone-muodossa), Daimilla, Salmiakkisuklaalla…Maraboun Saltlakrits on yksi parhaita…Snickers menee… Fanipostia odotellessa siis x) tai ehkä ihanaiset oppilaani osaavat lukea suoraan riviltä 😉
Ydin on se, etten nauti suklaasta aivan sen tavanomaisissa muodoissa, kuten en eilen illallakaan…

Tadaa:

smile2

Tässä kohtaa isoveli sanoisi: ”No nyt se on nättinä!”.
Kyllä, se on suklaata. Tai no, onhan siinä paljon muutakin, mutta pääasiassa suklaata ja sen verran kiva elämys, että vaikea oli saada kuvaa kasvot aivan peruslukemilla. Olen onneekkaasti työssä, jossa ”joudun” kokeilemaan kauneudenhoitoalan ihanuuksia, jotta pysyn ajan hermolla.
Tällä kertaa otin testiin jokin kuukausi sitten Suomenkin markkinoille tuleen sarjan ”Juliette Armand”. Sarjaa tuo maahan BM International ja pari tuotetta löytyy heidän verkkokaupastaan kauneudenkauppa.fi.

Hyllystäni on pari kuukautta löytynyt kyseisen sarjan Elements-linjan putsarit ja kosteusvoide, Nyt sarja on tullut koulumme hoitolaan ja otin siksi kokeiluun äärimmäisen herkkäihoisen kolleganikin suosittelemat tuotteet: Cacao Peeling Cream (kuorintavoide) ja Chocolate Sensi Mask (naamio).

 

putilot

 

Itselläni ei ole mitenkään erityisen herkkä iho, mutta reagoi helposti stressiin ja puskee ikäviä kipeitä näppylöitä, jotka tuntuvat kestävän iäisyyden.
Tämä kuorinta yllätti kyllä täysin! Tuoksu oli ensiksikin äärimmäisen miellyttävä, eikä millään muotoa liian tunkkainen. Mielestäni on tärkeää, että puhdistava tuote on myös tuoksultaan raikas. Tuotteen kaakao- ja mantelirakeet ovat sopivan karkeita ja voidemainen pehmeä pohja tekee kuorinnan loistavaksi herkimmällekin iholle ja couperosa-ihoisellekin, sillä sitä on lähes mahdotonta painaa liikaa. Kuorinnan ”hampaat irvessä” raastaminen pitäisi olla lailla kiellettyä! Iho voi paremmin, kun sen kuorii hellästi, mutta vaikka sitten hiukan useammin. Rajumpaa putsausta ja kuorintaa (esim. puhdistus ultraäänellä, ns.timanttihionta ja happohoidot) suosittelen aina ensisijaisesti ammattilaisen tekemänä.
Hellävaraisuudestaan huolimatta tämän kuorinnan jäljiltä iho tuntui todella pehmeältä ja hilsehtivä iho oli poissa!

Naamio, jonka lopuksi laitoin(ylin kuva), olikin sitten jo huomattavasti suklaisempi sekä ulkoasultaan että tuoksultaan, melkein teki mieli maistaa.
Tuoksuun toki tottui hetkessä, eikä se kyllä loppupelissään ollut liian suklainen, vaan tuntui ihanan lempeältä ja aistejakin hoitavalta kokonaisuudelta. Naamio on voidemainen ja helppokäyttöinen, sisältää suklaan lisäksi kaakaovoita ja karamellia.
Tämän yhdistelmän jäljiltä pehmeää ihoa teki mieli silittää, se näytti tasaiselta ja tuoksui raikkaalta.

Kyllä! Voisin sanoa tässä kohtaa suklaan olevan naisen paras ystävä, sillä nyt suklaa oli harmaan ja väsyneen ihon pelastus.

Heti kun saan aiemmat tuotteet käytettyä pois, lisään nämä viikkorutiineihin.

ps. Tuotteet ovat aivan ihania esimerkiksi tyttöjen, miksei miestenkin, saunailtaan. Kokeile kera sisäisesti nautittavien suklaiden ja vaikkapa viinilasillisen saadaksesi todellinen luxuskokemus iltaan.
Ja aivan mahtava lahjaidea suklaafriikeille! Lisään hinnatkin heti kun pääsen ne tarkistamaan.

Juliette Armandin Elements-linjan tuotteita saat ainakin meiltä, Etelä-Suomen Kosmetologikoulun myymälästä.

 

 

 

Share Button

Kommentoi

Vastaa myös alla olevaan varmistuskysymykseen *

Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Oy
y-tunnus: 0912253-0
Aleksanterinkatu 24 B
15140 Lahti

Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com