Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com
Aleksanterinkatu 24B, Lahti, katutaso

Olemme uudistuneet!

SIIRRYT HETKEN KULUTTUA UUSILLE KOTISIVUILLEMME WWW.EANACENTER.COM

Lue lisää

kosmetologikoulu

SummerLove – INSTAGRAM-kisa

hyllyOsallistu SummerLove – INSTAGRAM-kisaan ja voit voittaa 300€:n arvoisen lahjakortin tai lempituotteesi itsellesi!

TOIMINTAOHJEET JA KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1. Seuraa Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitolaa instagramissa, olemme siellä nimellä
@cosmarit

2. Ota kuva myymälässämme myynnissä olevasta tuotteesta tai SummerLove-minimessuilla näkemästäsi tuotteesta tai kohdasta/näkymästä, josta erityisesti pidät Etelä-Suomen Kosmetologikoululla. Voit ottaa kuvan myös ollessasi nauttimassa jostakin hoitolapalvelustamme. Julkaise kuva instagramissa:
tägää kuva #2016summerlove ja merkitse kuvaan @cosmarit ja kerro lyhyesti mitä kuvassa tapahtuu tai mikä tuote on kyseessä.

Huom! Jos käyttäjätilisi on yksityinen, voit osallistua kisaan lähettämällä kuvan sekä instagram-käyttäjänimesi meille sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kosmetologikoulu.com,
jolloin annat meille luvan julkaista kuvan instagram-tilillämme ja merkitä sinun tilisi siihen.

3. KILPAILUAIKA 13.-19.6.2016
Kuvia, jotka on julkaistu 19.6. jälkeen, ei hyväksytä kisaan mukaan.
Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

4. PALKINTO JA VOITTAJALLE ILMOITTAMINEN

PÄÄPALKINTO: 300€:N ARVOINEN LAHJAKORTTI NORMAALIHINTAISIIN HIOTOLAPALVELUIHIN TAI MSCHIC-TUOTTEISIIN.
Lahjakortteja arvotaan 1 kappale, jonka lisäksi 10 eniten tykkäyksiä saaneen kuvan joukosta valitaan 5 parasta, jotka saavat kuvaansa liittyvän palkinnon, arvoltaan minim. 20€.

Voittajat julkaisemme instagramissa viimeistään 30.6.2016 kommentoimalla voittajakuvaa.
Etelä-Suomen Kosmetologikoululla on oikeus julkaista voittajan nimi ja asuinpaikkakunta hallinoimissaan medioissa, Facebookissa ja Instagramissa.

napit

5. Kilpailun järjestäjä
Etelä-Suomen Kosmetologikoulu/
Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola
Y-tunnus: 0912253-0
Osoite: Aleksanterinkatu 24B, 15140 Lahti

6. Osallistumiskelpoisuu

Kilpailuun osallistumisen tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole kilpailun järjestelyihin osallistuneilla kilpailun järjestäjän työntekijöillä. Etelä-Suomen Kosmetologikoululla, sen hoitolalla ja MSCHIC Cosmetics:lla hoitolalla on oikeus käyttää kilpailuun osallistuneita sisältöjä verkkosivuillaan ja viestinnässään.

7. Palkinnon lunastaminen ja käyttäminen
Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi. Tarkemmat ohjeet voiton lunastamisesta toimitetaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden päivän sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

8. Markkinointilupa

Antamiasi yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen. Tietoja ei luovuteta edelleen Etelä-Suomen Kosmetologikoulun ulkopuolisten tahojen käyttöön. Etelä-Suomen Kosmetologikoulu on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja haluaa aktiivisesti tiedottaa henkilötietojen suojaamisessa noudatettavista periaatteista. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta.

9. Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

10. SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Share Button

Sorry, comments are closed for this post.

Etelä-Suomen Kosmetologikouluhoitola Oy
y-tunnus: 0912253-0
Aleksanterinkatu 24 B
15140 Lahti

Puhelin: 03 – 782 2880
Email: toimisto@kosmetologikoulu.com

Uusi kotisivumme on www.eanacenter.com.

Klikkaa ao linkistä päästäksesi sinne tai odota pieni hetki niin sivu vaihtuu automaattisesti

www.eanacenter.com