Haku käynnissä!

Syksyn koulutusjaksolle on vapautunut 2 opiskelupaikkaa!

kosmetologikoulu

Valmistu kauneudenhoidon ammattilaiseksi joulukuussa 2017!

Seuraava koulutusjaksomme on 8.8.2016-21.12.2017 (erikoisjärjestelyin aloitus viimeistään 5.9.2016).
Avoimia paikkoja jäljellä 4 kappaletta (päivitetty 11.7.).

UNELMOITKO AMMATISTA KAUNEUDENHOITOALALLA?

Young beautiful woman with dark hair gets procedure in the beauty salon. Face Skin Care. Cleansing Procedure. Cosmetology.

Unelmasi voi toteutua nopeammin kuin luuletkaan, jopa 16 kuukaudessa!

Etelä-Suomen Kosmetologikoulu on yksityinen kauneudenhoitoalan oppilaitos, joka tarjoaa kauneudenhoitoalan perustutkinnon näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta.

Kosmetologikoulutuksen sisältö on opetushallituksen asettamien tutkinnon perusteiden mukaista.

Kauneudenhoitoalan perustutkinnon yleistavoitteina ovat laaja-alaiset valmiudet toimia kauneudenhoitoalan työntekijänä, ammatinharjoittajana sekä neuvonta- ja myyntitehtävissä ja muissa asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutuksemme etuja ovat nopea eteneminen ja käytännönläheisyys. Koulun oma hoitola varmistaa, että valmistuessaan opiskelijoilla on runsaasti monipuolista oman alan työkokemusta ja näin ollen paremmat työllistymismahdollisuudet alalle.

Opiskelijamme suorittavat kauneudenhoitoalan perustutkinnon näyttötutkintona, joka mahdollistaa aikuisväestölle joustavan tavan osoittaa, uudistaa ja ylläpitää ammatillista osaamistaan tai työtehtävien vaihtuessa valmistua myös uuteen ammattiin. Näyttötutkintona suoritettu perustutkinto antaa myös jatko-opintokelpoisuuden.

Meillä voit opiskella valinnaisena oppiaineena myös erikoisehostuksen, joka antaa hyvät valmiudet toimia meikkaajana esimerkiksi muotinäytöksissä tai kuvauksissa. Opiskelijat pääsevät jo koulutuksen aikana mukaan meidän ja/tai yhteistyökumppaneidemme projekteihin ja tapahtumiin.

Making Beautiful and Artistic Make Up

”Joka uskaltaa unelmoida, uskaltaa myös elää. Joka uskoo itseensä, on jo puolivälissä unelmaansa, eläen enemmän.”

Pääsyvaatimukset

• Peruskoulun oppimäärä
  • Hyvä terveys
  • Hakijat kutsutaan soveltuvuustestiin/-haastatteluun

Hakulomakkeen voit täyttää sähköisesti.

Tutustu opiskelun kustannuksiin.

OLETKO KIINNOSTUNUT OPISKELEMAAN UUDEN AMMATIN MONIMUOTO-OPINTOINA ANSIOTYÖSI OHELLA PIENEMMILLÄ KUSTANNUKSILLA?
Laita alustava vapaamuotoinen hakemus (tai CV), josta käy ilmi mm. aiempi koulutuksesi ja osaamisesi, ajankohta jolloin olisit valmis aloittamaan, sekä yhteystietosi, osoitteeseen miraelise.salo@kosmetologikoulu.com.
Haemme 2-4 opiskelijaa kokeiluryhmään.

picture of couple in spa salon getting massage

Sorry, comments are closed for this post.